1983 Met een citroen 2CV naar Dakar via de Tanezrouft route door de Sahara.
Minimale voorbereiding maar maximaal avontuur. Eend kapot in Mopti.
1985 Een Mercedes Benz 1418 gekocht en volgeladen met hulpgoederen voor de stichting Sahelp. Per vrachtwagen door de Sahara en verkocht in Lomé.
1990 Met de motor naar Kathmandu. De Classic Overland, solo met een XT 500. Daarna zeer zware trekkings dwars door de Annapurna’s, oa. langs Tilicho Lake.
1990 In Kathmandu een Enfield Bullet gekocht en daarmee in 4 maanden dwars door India naar het zuiden gereden. Natuurlijk lang in Goa blijven hangen.
1991 Met een Mercedes Benz 1313 met 6 betalende passagiers achterin wederom naar Kathmandu. Deze keer via Noord Pakistan en West Nepal.
1992 Trekkings door Annapurna naar Lang Tang. Op de terugweg via Karachi illegaal de grootste scheepssloperij ter wereld bezocht in Pakistan: Gadani beach
1993 Bolivia / Peru bezocht met Marnie. Machu Pichi trail gelopen ( de Inca race vanwege goede conditie) en diverse trekkings in het oerwoud en hooggebergte van Bolivia.
1994 Bergbeklimmen in Equador . Natuurlijk de Tungarahua en de Cotopaxi en 4 andere. Maar ook een onverwachte vulkaan in het oerwoud, el Reventador.
1995 Terug naar Equador om langs de avenida del vulcanos andere bergen te beklimmen. Nogmaals de Tungaruhua (2*), de hoogste, el Chimborazo en andere.
1996 Overland chauffeur in Afrika. Van Kenia naar Namibië en op de terugweg ook Zanzibar aangedaan. Toen Marnie overkwam Mount Kenia beklommen. (de budget Kilimanjaro)
1998 Beklimming hoogste berg buiten Himalya's:
de Aconcagua in Argentinië (6964 mtr)
Zoals altijd solo expeditie met Marnie en voor de eerste keer met sponsoring.
1999 Fietsen op Cuba van oost naar west. De fietsen zijn daar gekocht en de bagage minimaal. De mensen met hun gastvrijheid subliem. Onze meest relaxte vakantie.
2000 Altiplano expeditie in Zuid Amerika op motor met zijspan. Wederom hoge bergen beklommen, vanaf Bolivia tot midden Chili aan toe. E-office sponsorde deze expeditie.
2003 Annapurna circuit met aansluitend een schitterende trekking rondom de Dhaulagiri. Hoogtepunt is de passage naar de Hidden Valley op 5000 mtr.
2004 Fietsend van Bombay naar Zuid India. Op Indiase fietsen, gekocht in Bombay !
Aan het einde in Varkala 2 weekjes rust en de fietsen verkocht.
2007 Wederom Annapurna circuit met aansluitend dwars door deze bergen. Hierna een mooie trekking naar het Lang Tang klooster.
2008 Zes weken strand in Goa met yoga, hardlopen, jogglen, eten bij Pia in Arkan's place en kite surfen.
3e keer nieuwjaar in Goa!
2009 Dakar rally 2009. Voor de ASO organisatie meegereden in de rally. Om de andere dag naar het volgende bivak, wat 2 verplaatsingen voor de coureurs zijn. Van 15:00 tot 06:00 gereden!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!